За Мен

The Artist behind

Здравейте! Казвам се Нина Герганова. Радвам се, че мога да ви представя в сайта на Трезар всичко, което изработвам от коприна. Рисувам върху коприна, която после става шал, чанта, вратовръзка, колие или нещо друго, което радва човека, когато го носи.

Рисувам с много любов и въображение, представям си как цветовете ще се слеят, за да направят своята магия. Всеки шал трябва да е уникален, да не се повтаря, така както всеки един от нас е уникален и неповторим.
За Ваше учудване, може би, аз съм филолог. Завършила съм френска филология и дълги години съм работила в областта на образованието. Главен асистент по френски език в Института за чуждестранни студенти, а по-късно, създател и директор на частно училище „Пиер дьо Ронсар“ и на частна езикова гимназия „Александър Дюма“. Вложих в работата си знание, умение, любов и цялото си сърце.

Но, рисуването е било винаги мое хоби. И в един момент от моя живот, то се превърна от удоволствие в нещо много по-сериозно. Взех своето решение за генерална промяна, последвах новата си мечта и започнах да рисувам върху коприна.

Вече 10 години имам фирма „Трезар“ и предлагам своите творения.

Последно Добавени Продукти